Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ord fra presidenten

Jeg ønsker deg hjertelig velkommen til vår sjakk klubb "Cavaliers des Trois Paletuviers", en klubb som ligger innenfor regnskogen i Amazonas.


Denne klubben har flere funksjoner som gjør den ganske unikt. For eksempel:


Den ble opprettet i 2005 - direkte fra programmet "Rectorat de la Guyane," sjakk for akademisk suksess "- for å hjelpe med utdanning av indianske innfødte studenter;. Vår pedagogisk perspektiv prioriterer først barnets personlige utvikling. Dette utelukker ikke jakten på sjakk fortreffelighet, men kun hvis barnet ønsker det.

Daniel Baur, un président de club heureux

Derfor begrenser vi medlemskap til barna i landsbyen og til de voksne som tilbyr sin hjelp til klubben. På samme måte, honorarer og utgifter for hvert barn er helt gratis.

Klubben har over flere anledninger mottatt verdifull hjelp fra den franske Chess Federation (ffe), BNP Paribas Bank og andre givere. De finner her vår takk.


En ekstraordinær solidaritet og engasjement fra våre aller beste spillere, gir barna noen eksepsjonelle forhold for å forbedre sitt spill.


La meg nevne Mathilde Congiu (Woman International Master), syv ganger fransk mester, som har kommet allerede fire ganger til den franske Guyana. Hun er også Webmaster og kasserer.


Hun ble nylig ledsaget av Delphine Gras, stor spiller. Begge har tilbudt dette året en bemerkelsesverdig bilde av fransk sjakk samfunnet på den internasjonale Fair av St Georges Oyapock, samt minneverdige samtidige spill i Brasil, vår gjest på denne messen. Delphine er vår sekretær.


Delphine og Mathilde er perfekte eksempler på vellykket balanse mellom spillet på høyeste nivå og en likevekt liv. I denne forstand, barna har en god eksempel fordi de må lære å bringe sammen sine forfedres levemåte og den moderne måten å leve på.


Sjelen til klubben skylder mye til generøsiteten og tilgjengeligheten av disse to spillerne, med bemerkelsesverdig sjakk og menneskelige kvaliteter.


Fordi sjakk handler også om deling, deling av en felles lidenskap, spillet er derfor bare ett aspekt. Det er også - og spesielt - utveksling og respekt. Derfor, som nybegynner eller mester, de spiller ikke bare mot hverandre, men de deler også et øyeblikk hvor en menneskelig relasjon foregår. Og ifølge vår forståelse av sjakk, er dette sannsynligvis det viktigste.


Du vil finne gjennom våre sider en glede av å spille sjakk. Vi liker å spille sjakk i vår klubb.


Trofeer er alltid velkommen, men de er en slags bonus og ikke pålagt. Likevel er vi klare til å støtte vår ungdom med sine ambisjoner om å vinne en tittel!


Og hvis du ønsker å kjenne oss bedre, eller å foreslå et prosjekt, ønsker vi deg velkommen til "Trois Paletuviers" med stor glede.


Med vennlig hilsen.


Daniel Baur, president